Dagbok

<p>Idag &auml;r det tv&aring; &aring;r sedan, &auml;lskade Tarantino, v&aring;r b&auml;ste v&auml;n.</p>

LerHejsan!

Nu börjar vi att längta efter riktig vinter med en massa snö! November har verkligen varit både lång o grå. Trist kan amn nog säga..

I söndags var det första advent, vi tände första ljuset i adventsljusstaken. Det var mysigt.

Vi varute på långpromenad o det var jätteskönt! Det har vi gjort ett par söndagar nu, matte gör matsäck som vi har med. Underbart!!

Vi har det bra här i Hammar, dagarna går så himla fort, hinner knappt med... Matte är långledig o det tycker jag är skönt. Bäst att passa på att njuta, i februari börjar matte att jobba på dagen, då blir det inte långledigt mer..CoolOsäker

Hejsan!!Ler stort

Hej o hopp i galopp! Hoppas att ni har det bra där ute! Jag har det jättebra, matte och jag har varit ute och gått långpromenad flera gånger den förra veckan. Det är jättekul! Vi tar på oss reflexer och pannlampor!Gilla

Jag kanske har berättat det förut? Men då får ni höra det igen! Nu i helgen ska matte och jag mysa, husse ska iväg med jobbet på fest. De ska till Hotel Norra Vättern, det blir säkert kul för dom. Matte o jag ska äta något gott, matte ska ta ett glas rödvin... ViskarJag tror att jag står över... Hoppas att jag får något gott att äta i stället??? På lördag är det julmarknad på Stjernsund, där matte köper ägg. Kanske jag kan få följa med? Det vore kul!

Hejsan!Galen

Nu har min sekreterare varit lat igen! Det är värst vad besvärligt det är, hur svårt kan det vara?? Det ska väl vara hur enkelt som helst tycker jag...

Här är det full rulle, matte o jag har gått en hundkurs. Jag har varit jätteduktig ibland, katastrof ibland. Allt enligt matte.. Jag tycker att jag är hur duktig som helst!

Har nu precis kommit igång med mitt andra löp, det är lite bökigt tycker jag. Blir inte riktigt mig själv...

Det är inte lätt att vara tjej alla gånger...

 

Nospussar!

Oj! Cool

Vad det är länge sen min sekretare skrev i dagboken, det är ingen som helst ordning...Jag vet att hon har haft mycket för sig sista veckorna, hon har jobbat jättemycket; för mycket om jag får säga som jag tycker. 

Sen har hon varit i Norge o i Danmark, gud vad hon far! Hon har varit med barnbarnen till Danmark, bott på ett pirathotell som heter The Reef. Det var visst jättekul! Tänk om jag hade kunnat följa med, jag som älskar att bada!! Nä, jag fick vara hemma o vet ni vad?? Jag/min hundras är förbjuden i både Norge o Danmark, bland det dummaste jag har hört!!

Kan även berätta att jag och min matte/sekreterare har börjat att gå på en hundkurs. Det är riktigt kul, jag är bara galen varannan gång säger matte.... Ja, det är inte lätt att heta Fame alla gånger... Matte tycker oxå att det är himla jobbigt...

Jag har fått en jättebra hundkompis på kursen, han heter Harry och är en golden retriver, tror jag i alla fall.

Matte har börjat att testa att lägga ut spår åt mig, jag är SÅÅÅ duktig! Det ska vi börja med att gå kurs, det tror jag vore jättekul!

Ni får ha det så bra i höstrusket!

Allas er Fame!

Senaste kommentarer

22.05 | 11:01

Säger detsamma, det är förfärligt ledsamt..

...
22.05 | 01:30

Förstår din sorg, fick nyligen ta bort min Rottis som
Bara blev 6 år gammal. Han fick cancer i bogen :(

...
18.12 | 10:22

...
11.12 | 03:25

Hej Inger!

Jag har mailat dig.

MVH//Olga

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS