Dagbok

Ida fyller år!

Så här vill jag ha det!!

Idag säger vi grattis till mattes yngsta dotter, IDA! Hon fyller 31 år idag, matte säger att vart tar åren vägen. Vad då, tar vägen?? Har dom gått ner till sjön? Dit vill ju alla gå som kommer hit o dit går ju vi ofta, matte o jag. 

 

Det är så himla fint vid sjön, jag längtar efter att jag ska kunna börja att bada! Just nu räcker det bara att gå utanför dörren, så blir man blöt, precis som om man hade badat.

Hoppas att allt är bra med er därute i stora världen. Jag rör mig i min lilla trygga värld, här nere på landet. Det är skönt ska jag säga er, lite ensamt bara. Skulle vilja ha en hundkompis att leka med....

Finns det ingen som vill komma o leka med mig??

Nospussar från Fame!

 

Passar också på att säga grattis till husses dotter Sandra som fyller år imorgon.

Mattes dotter IDA fyller År!! GRATTIS IDA!

Maj 2017

Hejsan!

 

Idag är det en "grå" dag. Efter att det har varit strålande sommarväder så är det en grå o ganska trist dag. Det kan faktiskt vara skönt det också... Matte jobbade hela helgen när det var så jättefint väder, så idag så myser vi mest i soffan.. Matte få dåligt samvete, men det tycker inte jag att hon ska ha... Jag ÄLSKAR att mysa i soffan med matte!

Vi tittar på Hem till gården, det är ett riktigt maratontittande! Matte har varit i Spanien med sina vänner o missat en massa. Det visar sig dessutom att det är mycket som har hänt i Emmerdale som platsen heter där borta i England. 

 

Jag hoppas att ni alla o vi här hemma i Hammar får en underbar sommar!

 

Nospussar från Fame.🙂

Sömnig...

April 2017

Hej igen alla glada!

Vad det är kallt ute! Våren lyser med sin frånvaro.. Vi vaknade på Långfredagen med ett snötäcke på 2 dm... Påskafton var det köldrekord i Örebro, mer än 12 minusgrader. Inte hänt på över 70 år. Vi längtar verkligen efter sol o värme! Men, ni ska se att det kommer!

Man får inte sluta att hoppas!

Idag har husse o jag varit till Motala o handlat. Matte har varit hemma, det har varit städdag i hamnen och årsmöte. Matte är sekreterare i föreningen o måste såklart vara med!

Igår var matte o jag ute på en riktigt lång o skön promenad, vid ett par tillfällen så trodde vi nästan att vi skulle blåsa bort!

Vid två tillfällen skrämde vi upp 3 rådjur, oj, vad jag blev nyfiken!!

 

Jag hoppas att ni alla har det bra! Väl mött längre fram i vår!

 

Hälsar Fame o husfolk!

Vilka små solar!! Underbart med våren säger jag o matte!

Idag har det varit fantastiskt skönt väder ute! Det är sol o blå himmel, blåser en del, faktiskt lite kallt, men skönt en då!

Matte o jag har varit ute nästan hela dagen, matte har smort sig på nosen; "svart på en kvart"??? Vad det nu är?? Hon vill bli brun snabbt, det vet jag! Vi har legat o solat oss o haft så skönt!

Sen har vi varit ute på en långpromenad o det var ännu bättre än att ligga i solen. Allra bäst var att jag fick ta ett kort dopp i sjön! Underbart!

Hoppas att ni alla mår bra! Nospussar från Fame.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 11:01

Säger detsamma, det är förfärligt ledsamt..

...
22.05 | 01:30

Förstår din sorg, fick nyligen ta bort min Rottis som
Bara blev 6 år gammal. Han fick cancer i bogen :(

...
18.12 | 10:22

...
11.12 | 03:25

Hej Inger!

Jag har mailat dig.

MVH//Olga

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS