Tinto Tarantino

Allas vår Tarantino

Vill bara säga att jag är oerhört glad över att se att ni är många som fortfarande går in på Tarantinos sida. Det värmer att se att det är uppenbart att vår älskade Tarantino har satt avtryck, betytt mycket för fler än oss, husfolk! Tarantino var en underbar hund och vän!

Onsdag 5 december 2012, Tarantinos sista dag i livet

Idag, onsdag den 5 december slutar jag; Inger att skriva Tarantinos dagbok. Min älskade hund finns inte längre hos oss. Idag kom smärtorna åter och det svåra, men ändå lätta beslutet fick tas. Det gick mycket lungt och stilla tillväga. 

Stort tack till vår veterinär Ann Thorén och djurskötare Pirjo, ni har varit toppen under alla år vi har känt er.

 

Tarantinos hemsida kommer att ligga kvar än så länge. Säkert kommer sekreteraren, med andra ord jag att skriva mer i den. Tillsvidare; tänk på Tarantino med glädje!

Till minne av Tinto Tarantino. 2003-11-11 - 2012-12-05 Vi älskar dig, älskade Tarantino. Du finns alltid i våra tankar och vi är så glada och tacksamma för att vi har fått haft dig i sex år. Nu får du träffa mamma Tequila o syrran Michelle igen. Puss på nosen från matte o husse.

En vecka har gått

Tjänstvillige Tarantino

Idag är det en vecka sedan vi fick avliva vår älskade 🙂 Tarantino. Här är så oerhört tomt och öde, aldrig trodde jag att tystnad kunde vara så öronbedövande...

Jag hör o ser dig överallt... Jag saknar dig så, min älskade vän. Du älskade vinter o snö, det fanns nästan inget bättre än att gå tur när det var snöyra ute. Vi älskade det lika mycket bägge två, hur ska jag komma över det här?? 

Trots allt vet jag att det beslut som vi tog var rätt, inte skulle väl du; den som jag älskar så mycket behöva plågas för att jag var ledsen?? Det var inte rätt mot dig, du vills så gärna vara "ditt vanliga glada jag", men det gick inte alls. Du var för sjuk.

Du blev inte gammal o trött, du blev sjuk och det gör mig så ledsen. 

Älskar dig!!🙂❤

Julafton 2012

Vår vackre pojke.

Idag är det vår första Julafton utan vår kära Tarantino, har bara firat en julafton här nere, den första när jag flyttade ner hit till landet. Sedan har Tarantino varit med oss... Det är förförärligt tyst och tomt, saknaden är så stor, men kärleken ännu större. 🙂

Jag älskar dig så Tarantino, ha en bra jul i din hundhimmel med alla dina kompisar! Matte o husse saknar dig!😥

 

Nova i minne

Nu är det så att Tarantinos älskade Nova också är borta. De älskade verkligen varandra! Trivdes så bra ihop! Nova fick tumörer även hon, efter hela tjocktarmen, nu får de leka i hundhimlen o kanske få de valpar de aldrig fick tillsammans! Vi älskar er!

Här är en bild på när Tarantino o "hans" Nova träffades sist. Nu är de bägge i hund himmelen.

Lördag 5 januari 2013

Matte o hennes bäste vän.

En månad har gått, det känns så obeskrivbart tomt. Så jag älskade dig min käre Tarantino!!!

Tisdag 5 februari 2013

Ge tusan i min leksak!!

Idag ær det 2 månader sedan vi mistet vår ælskade Tarantino. Det kænns fortfarande førfærligt tomt..... Ær før tillfællet i Norge hos Tarantinos førsta matte o husse; Jenny o Pål o deras små guttar. Kænns bra en sådan hær dag.

Tænker på husse hemma i Skyrsta....

Saknar dig varje dag Taratino, så himla tyst och tomt så det ær inte klokt! Tænk att du skulle vara tvungen att gå bort så fort.... Kunde du inte få ha haft ett år kvar?? Det ligger inte i vår makt att ønska, det ær bara att vara glad och tacksam før den tid man har fått haft tillsammans....

Vi ska nog alla læra oss att ta vara på dagen mer och vara glad før det vi har!!

 

Jag ær så glad att jag har fått ha haft dig Tarantino!!! Din matte.

TIsdag 5 mars 2013

Världens stiligaste rottweilerkille!!!

Idag är det tre månader sedan, vad tiden gått fort! Fattar knappt fortfarande att du inte finns med oss, Tarantino. Du är dock med mig hela tiden, i mina tankar och i mitt hjärta!

Ingen kommer att kunna ersätta dig! Förhoppningsvis kommer jag i framtiden att återigen kunna hälsa en ny hund välkommen in i familjen, men du kommer ALLTID att vara mitt allra käraste minne!!!

 

Tilläggas kan att idag är det 12 år sedan Tarantinos första matte; Jenny flyttade till Norge! Snacka om att åren går!! Älskade dotter!!!

Tarantino; kantarell letaren....

Fredag 5 april 2013

Mina sömntutor...

Idag är det fyra månader sedan vår älskade ❤Tarantino gick bort... Var dag är en 😥tom dag, tack och lov så går det trots allt; konstigt nog.

Jag bestämde mig tidigt att inte bara sörja över att älskade T inte längre finns, utan att istället glädjas över att jag har fått ha honom i dessa sex år. Det gör vi alla som kände Tarantino; världens mest underbara hund och vän!! Ha det så gott Tarantino; nu är det snart vår och du kan njuta av allt!! Din matte.

 

Tarantino och Bessie.

Fredag 19 april 2013

Idag är det återigen en sorgens dag. Allas vår Bessie har fått somna in. Hon var väldigt sjuk förra året, piggade på sig och har mått bra. Igår blev hon återigen sjuk och nu gick det inte längre. 

Hon hade jätteont och Anna-Karin hade inte något val. Nu får Bessie o Tarantino busa och leka i himlen, kanske kan de få de valpar de egentligen skulle ha haft tillsammans!

 

Ha det bra bägge två, hälsa alla andra, både fyr o tvåbenta. Vi saknar er så!!! 😥

Söndag 5 maj 2013

Mitt favoritkort på min älskade Tarantino.

Idag är det fem månader sedan, älskade Tarantino. Dagarna går på, fattar fortfarande inte att du inte finns hos oss, hos mig. Jag älskar dig!

Här hemma börjar äntligen våren att göra små, försiktiga framsteg. Jag hoppas att du har det bra där du är, det vet jag att du har!!

Din matte.

Onsdag 5 juni 2013

Tjusig Tarantino med tjusig utsikt över Bastedalen.

Har tiden verkligen gått så fort? Idag är det sex månader, ett halv år som vi nödgades ta bort vår älskade Tarantino.💔

Tänker fortfarande på dig var dag, älskade vän. Gråter av och till men känner mig allt mer lugn och harmonisk inför tanken att vi gjorde så rätt!

Jag är helt övertygad om att du har det jättebra i din hundhimmel, du har en massa kompisar att busa med, snygga tjejer att flirta med. Kanske får du även nya valpar där uppe...🤭

Vill att du ska veta att du även har blivit morfar! Din o Jazz;s dotter Ami har fått åtta små valpar, alla bär de dina gener vidare. 

Det är så underbart att veta, att du underbara hund fortsätter att gå här på jorden!

 

Jag älskar dig så ❤Tarantino och nu rinner mina tårar igen.

 

Din matte.

Fredag 5 juli 2013

Svansföring..... Sista riktiga långpromenaden över koloni Vettra.

Hejsan!!

dag är det sju månader sedan Tarantino lämnade oss, tomma och med ett stort hålrum i bröstet. Konstigt nog så går dagarna sin gilla gång, trots allt. Det är väl så det är och så det ska vara. Du finns med oss hela tiden ❤Tarantino, jag talar ofta med dig, speciellt när jag är ute o springer eller är ute i skogen.

Det spelar ju ingen roll att du inte finns där i kroppen om man så säger, du är med mig i hjärta och själ. Vi har begravt 💔dig alldeles nere vid fågelhuset, vid en liten sten, där du ofta kissade... Det är en tall och en syrenbuske där, så du kan inte få det bättre!❤ Tänk alla talgbollar som du satte i dig, med nät och allt... Konstigt att du inte blev helt förstörd i magen.....

Vi är så glada i dig och saknar dig var dag!❤ Alla i Norge hälsar, har precis kommit därifrån o kan hälsa från lillasyster Julie, till dig.

 

Puss på nosen från din matte.🙂

Måndag 5 augusti 2013

Ida med Tarantino.

Idag är det åtta månader sedan du försvann ur våra liv, Tarantino. Jag tänker på dig fortarande, mer eller mindre varje dag. Tänker på dig med så mycket kärlek och värme❤. Vilken fantastisk vän du var, älskade hund!

Jag vet att du har det bra och jag vet att du vet att vi bara ville dig väl. Har känt många gånger att vi svek dig, men vad skulle vi göra? Det fanns inga alternativ.

Ha det så skönt i din himmel med alla dina kompisar. Vi älskar dig!

Bilden visar dig och Ida och är en av mina favoritbilder. ❤

Puss på nosen!! Din matte.

Vill bara berätta för dig Tarantino att din "första matte o husse" har gift sig! De gifte sig på Jennys födelsedag den 24 augusti, på Vätternterassen. Du vet, hos Rolf o Annsofi. Vi hade en jättefin dag!

Torsdag 5 september 2013

Tarantino med sin bästa kompis Tino.

Tarantino!! ❤

Älskade vän, nu har det gått nio månader sedan. Jag förstår inte att tiden kan gå så fort... Snart är det ett år sedan, jag tänker på dig var dag.💔

Du ska veta att du är saknad av många, inte bara av matte o husse. Grannar o vänner saknar dig också, alla är så glada att du har funnits. 

Jag hoppas att du har det bra där du är, det vet jag att du har.

Du ska veta att du är det bästa 🙂 som hänt mig, näst mina barn och barnbarn. Jag vet att du vet att jag älskade dig så mycket. 

Puss på nosen från din matte.

Lördag 5 oktober 2013

Älskade vän.

❤Idag är det 10 månader sedan du försvann ur våra liv. Dagarna går sin gilla gång, det finns inget att välja på. Du är borta och vi är kvar, vi är kvar med vår sorg😥, men samtidigt med vår glädje och kärlek. 

Vad jag älskade dig, du underbara hund! Du är fortsatt med mig var dag, jag är kanske inte lika ledsen som förut, men du är där hela tiden. 

Nu har hösten kommit med stormsteg, det har varit många vackra höstdagar, du hade gillat att vara ute. Snart kommer mörka november då du o jag gick våra rundor med reflexvästarna på... 

Jag älskar dig!❤

 

Puss på nosen från din matte.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Isabell | Svar 22.05.2015 01:30

Förstår din sorg, fick nyligen ta bort min Rottis som
Bara blev 6 år gammal. Han fick cancer i bogen :(

Inger 22.05.2015 11:01

Säger detsamma, det är förfärligt ledsamt..

Olga | Svar 11.12.2012 03:25

Hej Inger!

Jag har mailat dig.

MVH//Olga

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 11:01

Säger detsamma, det är förfärligt ledsamt..

...
22.05 | 01:30

Förstår din sorg, fick nyligen ta bort min Rottis som
Bara blev 6 år gammal. Han fick cancer i bogen :(

...
18.12 | 10:22

...
11.12 | 03:25

Hej Inger!

Jag har mailat dig.

MVH//Olga

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS