Information om Tinto Tarantino

Min första familj

Det här är ett kort på min första familj, det är Jenny som är dotter till min nuvarande matte, Inger. Sedan är det Jennys sambo Pål, som har min mamma Tequila. De bor i Elverum, Norge. Jenny har bott i Norge i snart 8 år, hon hoppade av skolan och hamnade som aupair i Elverum. Sedan träffade hon 😎Pål och på den vägen är det....

Jag trivdes väldigt bra med dem och med att bo i Norge, mamma körde ganska mycket med mig, men jag lärde mig hur man ska uppföra sig mot damer...

Sorgligt nog fick Jenny ett jättestort diskbråck och måste operera sig, det innebar att hon inte kunde ta hand om både mig och morsan. Jag var tydligen lite för stark, och även lite bångstyrig sägs det.... Vart de nu har fått det ifrån....
Jenny och Pål.

Min uppväxt

Jag föddes den 11/11-2003, min mamma heter Rottcheérs Madonna Tequila och min pappa heter Jeppekrokens Önni. Vi var åtta valpar i kullen, jag var den som var minst, men jag blev störst!

Jag vet att min nuvarande matte var och hälsade på när vi var tre månader gamla. Vi växte upp hos Toril och Stein-Erik, föräldrar till Pål som mattes dotter Jenny är sambo med. Matte Inger sa alltid att "alla åt, sen så sket dom samtidigt", det var tidningspapper, kiss och bajs överallt! Ingen sinekur med hunduppfödning direkt. Inte ett dugg romantiskt, om nu någon trodde det.

Romantik blev det dock mellan mig och Jenny, kärlek vid första ögonkastet! Vilken lycka att få Jenny som matte! Hon fastnade direkt för mig, minst och med en vit fläck på bröstet, vilken tjej kan motstå det? Inte Jenny i alla fall.
Tack och lov för det! Bättre kunde jag inte få det. Sedan kom annat i vägen som ställde till det. Dåliga ryggar och diskbråck kan inte ens jag vinna över.
Då kom Inger och Micke som räddande änglar och blev min nya familj!

Jag har ingen kontakt med mina syskon, hade en syster som hette Michell, men hon fick fel på en hälsena som opererades men som inte höll. Sedan gick det dessvärre inte att gör något! Synd för hon var en jättebra syster.
Det här är Jenny och Påls små underverk och min matte, Ingers absolut största underverk! Här ligger man i lä, fast matte är mycket förtjust även i mig..... De små gossarna heter Sebastian som är storebror och Jonathan som är lillebror. Han kom på Sebastians 14 månaders dag, den 10 januari i år.

Toril och Steinerik

När jag växte upp var jag mycket tillsammans med min mamma, som Pål har och min lillasyster (helsyster) Michelle. Michelle bodde hos Pål mamma och pappa, Toril och Steinerik. Toril är mycket van med hundar. Hon har varit på utställning med Tequaila ett flertal gånger och Tequila har gjort mycket bra ifrån sig! Där ser man vart jag mina gener ifrån! Har dessvärre inget kort på min pappa, han lever inte idag. Fick fel på ett öga och var tvungen att tas bor.

Toril och Steinerik bor också i Elverum där Jenny och Pål bor. Nu har de min halvsyster, Julie, hon finns på kort. Hon är också jättefin! 
Toril och Steinerik.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 11:01

Säger detsamma, det är förfärligt ledsamt..

...
22.05 | 01:30

Förstår din sorg, fick nyligen ta bort min Rottis som
Bara blev 6 år gammal. Han fick cancer i bogen :(

...
18.12 | 10:22

...
11.12 | 03:25

Hej Inger!

Jag har mailat dig.

MVH//Olga

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS